Silhouette® gordijnen

Verstelbare transparantie van Hunter Douglas®

Met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw subtiele luchtigheid. Door het draaien van de lamellen kunt u de toetreding van daglicht uitstekend reguleren.

Sllhouette® gordijn stoffen

Silhouette stoffen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten verkrijgbaar. Westland helpt u met de juiste verhoudingen te vinden tussen de ruimte, raammaten en lamelbreedte.De beschikbare maten zijn 50 mm, 63, mm, 75 mm en 100 mm breedte.

Luxe bediening van Silhouette® gordijnen

Silhouette® projectzonwering is verkrijgbaar in verschillende luxe bediening systemen. Naast handbediening heeft Westland Silhouette gordijnen in diverse luxe elektrische bediening opties. handbediend koord de meest standaard vorm van bediening, met een doorlopend koord. handbediend ultralift Het gepatenteerde Ultralift™ systeem beschikt over een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de de raambekleding moeiteloos kan worden geopend en gesloten. elektrisch Met PowerRise®kunt u de Silhouette® Shade openen, sluiten en kantelen. Bovendien is geen bedrading vereist. Een vrijwel onzichtbare infraroodcel activeert de motor met batterijvoeding. Ultiem bedieningscomfort en kindveilig.

Bel direct: +31 - (0)10 - 2486220